VAFLER MED PESTO OG GED


Hej venner

Længe siden!
Nu er det endelig blevet rigtig sommer! Bøgen er sprunget ud, og der er masser af lys og luft. I dag har vi været til drivhus-rejsegilde hos Maries forældre - vi er sikre på at drivhuset nok skal blive hjem for en masse dejlige grøntsager som I nok skal få at se i løbet af sommeren. Maries far havde tændt grillen, og i den anledning blev der grillet gedeost i lange baner til disse lækre vafler med basilikumpesto og peberfrugt. De er virkelig nemme at lave og smager dejligt.




Til små 20 hjerter (4 vafler)

3 dl mel - vi brugte ølandshvedemel. 

3 dl vand 
1 æg
1 tsk salt
1 tsk spidskommen
1 tsk stødt koriander 

Pisk alle ingredienser sammen. Justér så du får den konsistens, du gerne vil arbejde med. 

Vaffel vaflerne og skil hjerterne fra hinanden.

Basilikumpesto

1/2 plante basilikumblade

30 g pinjekerner
50 g parmesanost
lidt olivenolie
1 fed hvidløg
citronsaft
salt og peber

Blend alle ingredienser. Smag til med citron, salt og peber.

Peberfrugten bagte vi i ovnen med salt, peber og olivenolie. Gedeosten blev grillet i det gode vejr. :-)



Flinke hilsener 

Marie & Marie









1 kommentar:

  1. madmariemad4life_biggestfan3. maj 2015 kl. 12.43

    I ER TILBAGE!!!!!! YES!!! FINALLY <333333333

    SvarSlet