CONGEE MED KYLLING



Hej venner.

Vi elsker grød. Vi er derfor dykket ned i grøduniverset og har fundet en asiatisk en af slagsen frem. Denne udgave er lavet med kylling og asparges. Asparges er egentlig ikke så asiatisk - men det er lækkert, så vi har nordifiseret lidt.
Grøden her er lidt lettere end en risotto og fungerer perfekt til disse lyse forårsaftener. Oven i det er grøden også meget enkel at lave i og med at man bare kan koge alle ingredienserne sam

I dagens anledning har vi lavet en lille video, hvor vi fortæller om grød og vores lille blog.




Til 4 personer

4 dl jasminris 
6 cm Ingefær
3 (eller indtil det passer) L kyllingefond (vi brugte en hjemmelavet vi havde på frys)
700 g Kyllingefilet
Frisk spinat 
1/2 plante frisk koriander
Soya
Fiskesovs
Peanuts til topping 
Sesamfrø
Et lille bundt forårsløg

Kog risene sammen med fonden, ingefær og forårsløg. Kog kyllingefilletterne i en anden gryde. Når de er gennemkogte, pil dem i små stykker. Put dem dem ned til risene sammen med spinat, halvdelen af korianderbladene. Juster konsistensen med fonden, så du får det sådan du ønsker. Smag til med soya og fiskesovs. Server toppet med peanuts, sesamfrø, koriander og forårsløg. 

Flinke hilsner

Marie & Marie




Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar