Hej venner! - Like os på facebook: http://www.facebook.com/MadMarieMad
Egentlig havde vi ikke forberedt det store til i dag - faktisk gik vi bare på opdagelse i brugsen (vores yndlingsbutik) og håbede på det bedste. Det bedste skete: vi skulle lave burgers. Men ikke de der kedelige nogle med papbrød og for små bøffer. Men de store, lækre, anderledes og saftige burgers. I stedet for normal ost brugte vi gedeost, hvilket var virkelig lækkert - men hvis ikke man er til det, kan man gøre hvad man vil. Det gav bare en anderledes smagsnuance.
Burgers er så geniale, at man kan putte næsten alting i. Vi har lavet den med en cremet guacamole og stegte auberginer. Som tilbehør bagte vi lidt rodfrugter i ovnen. Go for it, og vær kreativ. :-)
Til burgerbollerne var vi heldige, at Maries mor havde slået brød op dagen forinden - så det tog vi lidt af. Vi formede dejen til meget flade boller, penslede dem med æg og strøg sesamfrø henover. Efter vi havde bagt dem, puttede vi gedeosten på, og ristede dem i ovnen. Virkelig lækkert!
Bøfferne lavede vi af 800 gram hakket oksekød, men blandede også lige et æg, salt, peber og 1 tsk fuld tomatpuré. Formede dem så de passede til bollerne, og stegte dem derefter.
Fyld:
Tomat
agurk
salat
syltede agurker
ketchup
stegt aubergine
stegt champignon (Vi stegte dem i olivenolie)
gedeost
Guacamole:
2 avokadoer
salt og peber
1 fed hvidløg
lidt citronsaft
Mos alle ingredienserne sammen.
Tilbehør:
4 kartofler
3 rødbeder
2 spsk olivenolie
salt og peber
Lidt salvie
Bag i ovnen i ca. 40 minutter
Flinke hilsner
Marie & Marie
Ingen kommentarer:
Send en kommentar