Hej venner!
Vi har lavet en lille torskesalat - sjovt nok med torsk. Den smagte rigtig godt, og havde et lækkert twist af dild, grundet vinaigretten. Det var en rigtig klassiker med rødbeder, kartofler og kapers.
6 rødbeder
6 kartofler
400 g benfri torsk
salt og peber
revet skal fra en halv citron
timian
2 spsk olivenolie
50 g store kapers
Put rødbederne, kartoflerne, lidt olie, samt salt og peber i et ildfast fad og varm i ovnen i ca. 40 minutter, alt efter udsnitningsstørrelsen. I mens kan du varme fisken i et andet fad, sammen med timian, olie, citronskal og salt og peber. Til sidst blandes det hele sammen.
Vinaigrette
1 dl olivenolie
1 spsk finthakket dild
saften fra en halv citron
salt og peber
Rør ingredienserne sammen, og hæld det udover retten.
Flinke hilsner
Marie & Marie
Ingen kommentarer:
Send en kommentar